skip to Main Content
Maak een afspraak: 06 481 060 51    info@laflori.nl

Wie is LaFlori?

Marjolein Heijne is moeder van 4 kinderen en afgestudeerd als onderwijspsycholoog. Na 12 jaar gewerkt te hebben als onderwijsconsulent bij het UMCG, is zij sinds 2013 werkzaam als senior onderzoeker bij de Hanzehogeschool. Haar onderzoek rond onderwijs voor talentvolle studenten is nauw verbonden met de positieve psychologie en het toepassen van de kennis en inzichten daarvan op het onderwijs. Vanaf 2012 heeft Marjolein zich bijgeschoold in het coachen en trainen van kinderen. Naast de opleiding tot kindercoach leerde zij oplossingsgericht coachen en ‘kids skills’ en werd zij gecertificeerd ‘ik leer leren’-trainer.

Waarom LaFlori?

Marjolein’s onderzoek naar leren en ontwikkelen en het stimuleren hiervan gaf haar een nieuw doel. Ze wilde inzichten uit theorie en onderzoek vertalen naar praktische handvatten voor individuele situaties. Steeds meer onderzoeken laten zien dat mensen beter presteren, langer leven en gelukkiger zijn wanneer zij floreren. En waar kun je beter beginnen om mensen hiermee te helpen dan bij de basis: kinderen.

Al vanaf het begin van de trainingen merkt Marjolein dat zij snel de juiste sfeer weet te creëren. Hierdoor krijgt zij goed contact met de kinderen, zodat ze samen tot concrete oplossingen kunnen komen. Het geven van bewuste aandacht en de tijd nemen bevordert het floreren op school en in het dagelijks leven.

“De wereld is mooier als er meer mensen floreren en iedereen verdient dit.”

Back To Top