skip to Main Content
Maak een afspraak: 06 481 060 51    info@laflori.nl

Wie is LaFlori?

Mijn naam is Marjolein Heijne, ik ben moeder van 4 kinderen en afgestudeerd als onderwijspsycholoog. Na mijn studie heb ik 12 jaar gewerkt als onderwijsconsulent, onderzoeker en trainer bij het UMCG en vijf jaar als senior onderzoeker en trainer bij de Hanzehogeschool. Nog altijd ben ik betrokken bij onderzoek op het gebied van leren en onderwijs. Onderzoek is voor mij altijd nauw verbonden met de positieve psychologie en ik vertaal graag de kennis en inzichten daarvan naar het onderwijs en individuele situaties. Vanaf 2012 ben ik me gaan bijscholen in het coachen en trainen van kinderen en jongeren. Naast de opleiding tot kinder- en jeugdcoach leerde ik oplossingsgericht coachen en ‘kids skills’, ben ik gecertificeerd ‘ik leer leren’-trainer en heb ik me verdiept in executieve functies en het ondersteunen van kinderen met dyslexie en dyscalculie.

Waarom LaFlori?

Ik wil de inzichten uit theorie en onderzoek vertalen naar praktische handvatten voor individuele situaties. Steeds meer onderzoeken laten zien dat mensen beter presteren, langer leven en gelukkiger zijn wanneer zij floreren. En waar kun je beter beginnen om mensen hiermee te helpen dan bij kinderen.

Sfeer en contact is de belangrijkste basis binnen de trainingen. Al vanaf het begin merk ik dat ik vaak snel de juiste sfeer weet te creëren. Hierdoor krijg ik goed contact met de kinderen, zodat we samen echt tot concrete oplossingen kunnen komen. Het geven van bewuste aandacht en de tijd nemen bevordert het floreren op school en in het dagelijks leven.

“De wereld is mooier als er meer mensen floreren en iedereen verdient dit.”

Back To Top